Федерер: Много щастлив съм, че играя отново с Надал за Laver Cup (видео)

от в 20:07 на 11.02.2019
Георги Христов

Роджър Федерер и капитанът на Европа Бьорн Борг дадоха специална пресконференция в Женева по повод демонстративния турнир Laver Cup, който ще се проведе между 20 и 22 септември.

"Изключително развълнуван съм, че ще участвам за Laver Cup тук в Женева, в моята родина - това е сбъдната мечта. Супер щастлив съм, че Рафа Надал е потвърдил участие. В Прага ние съставихме един фантастичен отбор при двойките и съм сигурен, че капитанът ни Бьорн Борг може да разчита на отбор от световна класа," заяви Федерер.

Агентът на Федерер - Тони Годсик, който e ръководител на проекта и е президент на компанията Team 8, допълни: "В първите издания в Прага и Чикаго, а и сега в Женева, имаме изключителни продажби на билети. Знам, че феновете в Швейцария ще заобичат състезанието."

Бьорн Борг пък е на мнение, че европейският тим има всички шансове да продължи да доминира в надпреварата. "Това е специално събитие и можем да видим отново един много силен отбор на Европа в Женева през септември. Спечелихме първите две издания на Laver Cup и ще бъде под напрежение да триумфираме за трети път. Рафа и Роджър обаче са готови за предизвикателството."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер: Много щастлив съм, че играя отново с Надал за Laver Cup (видео) Георги Христов
Теми:  
laver cup | бьорн борг | роджър федерер | тенис | тенис бг | тенис легенди | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook