Федерер, Надал и Джокович, превъплътени в роли от Властелина на пръстените

от в 13:39 на 10.05.2020
Анисия Стоева


Роджър Федерер, Новак Джокович, Рафаел Надал и още някои от топ тенисистите бяха свързани с герои от "Властелинът на пръстените" от Алонсо Чича Делгадо- мексикански тенисист, който се занимава и с уеб дизайн. Федерер беше превъплътен в Гандалф- мъдрият магьосник и лидер в "Задругата на пръстена".

Той е един от главните герои и причината, поради, която той е съответствието на Федерер е доста очевидна, а именно, че Маестрото е един от най-възрастните играчи в Тура и същевременно един от най-добрите.

Федерер

Малко по-объркано съответствие е това между Рафаел Надал и Фродо Бегинс, хобитът от Шира, който предприема мисията да унищожи пръстенa, тръгвайки към Мордор.

 Фродо обaче е и един от най-смелите персонажи, който почти никога не се предава, като това прави връзката между двамата доста по-правдоподобна.

Относно Новак Джокович, Алонсо смята, че най-добрата роля за него е тази на Арагорн- един от главните герои във филма. Той е умел войн, който дори става владетел на Гондор и Арнор. Връзката е логична, тъй като Джокович в момента е “кралят” в Тура.

Джокович

Другите играчи, илюстрирани в дизайна са: Александър Зверев като Леголас, Доминик Тийм като Галадриел, Данийл Медведев като Трандуил (кралят на елфите) и Фабио Фонини като Бард. Някои от тези съответствия са очевидни, тъй като Зверев е висок и рус като Леголас, Медведев има изключителна височина, а Фабио притежава безрасъдната, дръзка личност на Бард.

Федерер

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер, Надал и Джокович, превъплътени в роли от Властелина на пръстените Анисия Стоева

Коментари





Следвайте ни в Facebook