Федерер не е сигурен дали ще участва на олимпиадата - ,,дотогава има много време”

от в 22:23 на 13.09.2019
В

Роджър Федерер сподели за шансовете да го видим в игра по време на Олимпийските игри през 2020 г. в Токио. Швейцарецът каза:


„Не знам дали ще играя, защото дотогава има почти една година. Въпреки че моето време бавно наближава, планирам да реша какво е най-добре за мен след Уимбълдън 2020.


Трябва със сигурност да имам в предвид, че не знам точно изискванията, които са нужни за осигоряването на "wildcard" за Олимпиадата. Подобно на формата на Купа Дейвис, така и всички тези неща се променят с времето, но това е абсолютно нормално.


Тъй като не съм сигурен дали ще взема участие, както казах вече все още не знам изискванията, затова е трудно да дам конкретен отговор. Няма нужда да казвам, че Олимпийските игри, тези, на които съм играл, винаги са били много запомнящи се, носенето на знамето, срещата с жена ми през 2000 г., спечелването на златото, спечелването на среброто, всичко.


Естествено, винаги ще има възможност да играя в Токио, ако има изключение от правилата. Не знам дали всъщност ще го направя или не, защото всичко зависи от семейството ми, графика, физическото ми състояние, всичко е в бъдещето. Не знам, ще видим.” 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер не е сигурен дали ще участва на олимпиадата - ,,дотогава има много време” В

Коментари





Следвайте ни в Facebook