Федерер: "Не ми е позволено да допускам повече загуби"

от в 11:31 на 11.11.2019
В


Във вторник следобед Роджър Федерер ще се изправи срещу Матео Беретини на финалите на ATP в Лондон. И двамата загубиха своя дебютен мач от груповите етапи и сблъсъкът им ще бъде решаващ. Ето какво каза Маестрото:



"Не ми е позволено да допускам повече загуби. Матео, с неговия сервис, с това, което може да направи на корта е много опасен, както и всеки друг участник в надпреварата. Очевидно той не е имал най-добрия си мач срещу Новак вчера. Това вероятно е и най-трудният начин да започнеш ATP финалите, играейки с Джокович на закрито, тъй като той рядко има спадове, особено в зала. Но, да, трябва да се възстановя. Знам, че мога да играя по-добре и се надявам да успея да спечеля този двубой. Ще се опитам да направя всичко възможно!”



Доминик Тийм също говори за следващата си среща, а именно мачът срещу Новак Джокович: „ Той е най-добрият в момента. Доказа го и в Берси, където по някакъв начин не играеше най-добрия си тенис, но все пак спечели титлата доста лесно. Ще си припомня мача ни от Ролан Гарос тази година. Тогава изпозвах правилната тактика, благодарение на което спечелих. Разбира се, че тук не е същото, ние не сме същите. Тогава беше клей, и то на открито, а сега е хард на закрито. Вероятно в момента това е най-голямото предизвикателство, с което можеш да се сблъскаш - да играеш с Новак. "



Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер: "Не ми е позволено да допускам повече загуби" В

Коментари





Следвайте ни в Facebook