Федерер: Не съм разочарован, Тийм игра по-добре от мен в ключовите моменти

от в 10:13 на 18.03.2019
Калоян Пламенов

Роджър Федерер се опита да намери позитиви след загубения финал в Индиън Уелс срещу Доминик Тийм. Той призна, че австриецът се е представил по-добре от него в ключовите моменти и същевременно отсече, че няма за какво да се притеснява, тъй като съвсем наскоро триумфира в Дубай и завоюва своя стотен трофей в кариерата.

"Не се чувствам разочарован. Доминик игра по-добре от мен в ключовите моменти от срещата. Това понякога се случва, нормално неща са. Разбира се, нормално е да си леко разстроен след подобна загуба и то на финал. Аз обаче съм бил в подобни ситуации много пъти", коментира Маестрото след мача.

"Трудно е да се каже какво точно се е объркало. Може да се рови дълго в това и да се спори много. Това обаче няма да доведе до нищо. Просто трябва да призная, че опонентът ми игра по-добре във важните моменти".

"Имах своите шансове и се чувствах добре. Днес обаче не бе моят ден, това е истината. Радвам се много за Доминик. Това е негов първи "Мастърс" трофей в кариерата. Определено е голямо събитие. Аз не съм притеснен за себе си, тъй като съвсем наскоро спечелих своя стотен трофей в Дубай". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер: Не съм разочарован, Тийм игра по-добре от мен в ключовите моменти Калоян Пламенов
Теми:  
доминик тийм | роджър федерер | тенис турнир в индиън уелс

Коментари





Следвайте ни в Facebook