Федерер отново бе притиснат в три сета в Хале, но отново се пребори и за успеха

от в 23:13 на 21.06.2019
В
Роджър Федерер отново бе притиснат до стената в Хале, като деветкратният победител в германския град днес се справи със съпротивата на Роберто Баутиста Агут след 6:3 4:6 6:4 за малко под два часа игра. В 15-тия си пореден полуфинал в Хале ,,Маестрото” ще се изправи срещу Пиер-Юг Ербер.

https://twitter.com/TennisTV/status/1142131630653546503?s=20

Федерер започна мача с моментален нулев пробив, който бе запазен до края на частта, като при 5:3 швейцарецът дублира брейка си, повеждайки в сетовете. Във втория такъв ролите се размениха и Агут бе този, реализирал ранен пробив, като това стана при 1:1 след близо 10-минутен гейм.



В решаващата част двамата отразиха няколко точки за пробив, но до спечелен гейм от ретур така и не се стигаше, а в критичните моменти на начален удар тенисистите се справяха с опасностите чрез солидни прояви. Резултатът вървеше гейм за гейм до 5:4, когато ръката на Баутиста Агут рязко се скова и той допусна серия от непредизвикани грешки от любимия си форхенд, като по този начин Федерер се добра до два поредни мачбола. Още първият такъв бе реализиран след нова неточност от дланен удар на испанеца, а така победата на ,,Маестрото” бе факт.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер отново бе притиснат в три сета в Хале, но отново се пребори и за успеха В

Коментари





Следвайте ни в Facebook