Федерер с категорична победа над Сонего

от в 20:46 на 26.05.2019
В
Роджър Федерер постигна лесна трисетова победа над Лоренцо Сонего след 6:2 6:4 6:4. ,,Маестрото” загуби веднъж подаването си в срещата, но за сметка на това проби противника си пет пъти. Във втори кръг швейцарецът ще срещне ,,щастливия губещ” Оскар Оте, надделял над Малек Джазири с 6:3 6:1 4:6 6:0.



През първия сет Федерер бе тоталният господар на корта, като той набързо поведе с 4:0 гейма, а до края на частта изненади на сервис нямаше. Вторият се разви по идентичен начин, след като ,,Маестрото” отново прибави на сметката си първите четири гейма, но този път Сонего съумя да върне единия брейк и да намали пасива си до 3:4. Моментният импулс в играта на италианеца въпреки всичко се оказа само това - моментен, като до края на сета Федерер бе категоричен на начален удар, повеждайки с 2:0 сета.

https://twitter.com/MattRacquet/status/1132634185636765696?s=20

И в третия сет Лоренцо срещаше затруднения на сервис, но до пробив така и не се стигаше, като третата и оказала се последна част на двубоя бе и най-оспорваната такава поради факта, че тенисистите вървяха гейм за гейм. При 4:4 обаче италианецът отново бе изправен пред възможности за пробив, като този път спасение за него нямаше, а скоро ,,Маестрото” се поздрави и с успеха в първия си мач на Ролан Гарос от цели четири години насам.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер с категорична победа над Сонего В

Коментари





Следвайте ни в Facebook