Федерер ще се завърне отново в Дубай догодина! Рекордът на Конърс не е приоритетен

от в 00:18 на 03.03.2019
В
В церемонията по награждаването в Дубай бе обявено от турнирния директор, че Федерер ще се завърне да защитава титлата си през 2020 година.

Циципас пък поздрави Роджър за успеха и шеговито добави, че би бил доволен победите му в тура да са колкото титлите на "Маестрото".

Стефанос добави,че за него е чест да играе срещу такъв шампион, а самият швейцарец е бил идол на подрастващия грък, който си спомня момента в Монте Карло, когато е видял героя си за първи път на живо, а усмивка на лице.



Младокът изказа задоволство от играъа си през седмицата и призна, че е нямало какво да стори срещу толкова добре играещ съперник.

Федерер пък върна комплиментите и заяви, че се чувства  привилигерован да се състезава с такива талантливи състезатели, като гръка и сам помни шока, когато той е започнал да се изправя срещу тенисисти, които е виждал само на екрана и в началото се е надявал просто да загуби достойно от тях.

Швейцарецът разкри, че рекордът за брой титли на Конърс не е негова главна цел, защото така или иначе ще бъде все някога подобрен и смята, че след него спортът ще остане в добри ръце.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер ще се завърне отново в Дубай догодина! Рекордът на Конърс не е приоритетен В

Коментари





Следвайте ни в Facebook