Федерер: Тенисът е като карането на колело, притеснява ме единствено коляното

от в 14:35 на 07.03.2021
Калоян Соколов

Роджър Федерер ще изиграе дебютния си официален турнир от над година насам, като Маестрото ще се включи в надпреварата в Доха, която ще стартира през другата седмица, а швейцарецът вече е в Катар и дори даде първата си пресконференция, споделяйки някои интересни мисли около очакванията си за предстоящите срещи и процеса на възстановяване:

"За мен тенисът винаги е бил като карането на колело. Аз съм от тези играчи, които могат да играят много малко и същевремнно да се справят отлично. Единствените ми притеснения са свързани с коляното и това дали ще издържи на натоварването, но направих всичко възможно, за да съм уверен в това.

Очакванията ми към момента са ниски и бих бил повече от доволен, ако спечеля два поредни двубоя. Надявам се да мога да изненадам себе си приятно. Целта ми е да бъда на 100 процента готов за Уимбълдън и тогава вече наистина сезонът ще стартира за мен. Дотогава просто ше видим как ще се развият нещата, а всеки успех ще бъде бонус" - завърши бившият номер едно в света.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Федерер: Тенисът е като карането на колело, притеснява ме единствено коляното Калоян Соколов
Теми:  
atp | доха | интервю | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook