Федерер запази шансовете си в Лондон живи

от в 17:53 на 12.11.2019
В


Роджър Федерер съхрани шансовете си за класиране на полуфиналите на Мастърс турнира в Лондон живи след победа с 7:6 (2) 6:3 над Матео Беретини.



В първия сет Беретини и Федерер сервираха на високо ниво и не допуснаха да бъде пробити, а от доста необичайната слаба игра на Маестрото показана в мача с Тийм, въпреки няколкото необичайни грешки, до голяма степен следа тамаше. Така заслужено се стигна до тайбрек, а там представите на Швейцария вдигна оборотите доиста сериозно и след като Матео не успя да отговори, то Роджър успя да се поздрави с първи сет в тазгодишното издание на надпреварата.



През втората част Федерер успя да задържи високите обороти, а Матео доста повече започна да закъснява за някои от дълбоките допки на опонента си и тормозен от непрекъснатите излизания на съперника си, той сякаш вече не можеше да намира лесни начини да взема точки, дори на свой сервис. Така след като Роджър пробие на два пъти началния удар на съперника си, в първия и последния гейм, Маестрото напълно заслужено и се поздрави с първата си победа в залата в Лондон и остави драмата по това дали ще бъде част от полуфиналите в столицата на Великобритания или не отворена.



По-късно днес е другия мач в тази група между Новак Джокович и Доминик Тийм, а той до голяма степен може и да гаранитра на някой от двамата място на полуфиналите.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер запази шансовете си в Лондон живи В

Коментари





Следвайте ни в Facebook