Федерер засне реклама на покрив в Италия

от в 09:42 на 12.07.2020
Диана Андреева

Роджър Федерер посети италианския регион Лигуария, за да заснеме нова телевизионна реклама за Barilla, най-големия производител на тестени изделия в света, на която швейцарската легенда е посланик през последните няколко години.



Роджър Федерер снима нова реклама на покрив в Италия


Федерер  се качи на покрив в италианския регион, за да заснеме новата реклама. Местонахождението на записа е същото градче, в което две момичета - Витория Оливиери и Карола Песина, на възраст 13 години и 11 години, се събраха и заснеха кадри от покрива на съответните си сгради във видеоклип, който беше известен през първите дни на карантината.


https://twitter.com/atptour/status/1251484608660557825?s=20

В рекламата на Barilla ще участват и двете момичета, освен Федерер. По времето, когато видеото им стана популярно, треньорът им Дионисио Поджи коментира: „Това беше тяхната идея. Те се познават добре, приятелки са и живеят в съседни сгради“.


Спонсорите на Федерер държат швейцарския шампион зает, тъй като той се възстановява от контузия на коляното. Маестрото беше забелязан и в град Тичино по-рано тази седмица, където снима реклама за Mercedes Benz. 


През май 2017 г. Федерер подписа споразумение с Barilla Group, най-голямата компания за производство на тестени изделия в света с приблизително 3,7 милиарда долара приходи. По това време заместник-председателят Лука Барила каза:


„Години наред мечтата ми е Роджър да се присъедини към Барила и да ме подкрепи в мисията ми - да помагам на хората да се хранят по-добре, което е в полза на тяхното здраве. Сега това се сбъдна. "


Финансовите условия на споразумението не бяха обявени по това време, но списание "Форбс" прецени, че може да струва до 40 милиона долара. По време на договарянето Федерер беше казал:


"Паста Барила, заедно със сосове, които ми осигуряват енергията, ми е нужна, за да успея да се справям добре на тенис корта и да се наслаждавам на любимите занимания на моето семейство. Пастата е част от ежедневната ми диета от толкова много години, че това партньорство е много естествено. "


Преди няколко дни, Маестрото сбъдна една от мечтите си - пусна собствена колекция обувки. Повече за това прочетете тук.


Федерер


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер засне реклама на покрив в Италия Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook