Федерер: Жена ми още брои полетите ни със самолет

от в 14:41 на 13.09.2018
Калоян Пламенов

Роджър Федерер разкри интересна подробност. Неговата съпруга Мирка продължава да брои полетите, които семейството извършва със самолет за турнирите в които Маестрото участва.

Той се радва на голямо семейство и децата му обикновено наблюдават мачовете му на живо. Роджър е баща на две двойки близнаци - Мила и Шарлийн, които се родиха през 2009 година, както и Лео и Лени, които се родиха през 2014 година.

"Моите деца са пътували толкова много, а съпругата ми продължава да брои нашите полети. В такива ситуации не искаш да знаеш друго и си мислиш, че сме лоши родители. Правим пътуванията колкото се може по-лесни за децата ни. Не искаме да е толкова бързо и удобно за нас, мислим предимно за тях. Искаме да им е максимално комфортно", обяви той.

"Опитваме се да бъдем малко по-спокойни с правилата, когато се налага да пътуваме и когато става въпрос за храна и телевизия. За тях пътуването и летенето изобщо трябва да бъде все пак и удоволствие". 

"Мисля, че ако имаш търпение, тогава нещата са по-лесни. Не искаме нашите пътувания да са нещо, което децата не очакват с нетърпение. Обикновено по време на полетите те носят доста неща от дома със себе си и това помага". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер: Жена ми още брои полетите ни със самолет Калоян Пламенов
Теми:  
мирка федерер | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook