По примера на Швьонтек: Федерер си тръгна от Уимбълдън и посети концерт на Тейлър Суифт в Цюрих

от в 08:28 на 10.07.2024
Георги Димитров

20-кратният шампион на турнири от Големия шлем, Роджър Федерер определено се наслаждава на спокойния семеен живот извън корта. Швейцарецът бе забелязан на концерт на една от най-известните изпълнителки в днешно време - Тейлър Суифт. Шоуто в Цюрих бе сред спирките от голямото турне на певицата "The Eras Tour", а Маестрото не пропусна възможността да зарадва най-близките си. Той бе в компанията на на своята съпруга Мирка и четирите им деца (двете му 15-годишни дъщери са причината Федерер да бъде там, защото са големи фенове), както и на неговите родители.

Роджър сподели снимка в своя Instagram, където освен гривна от концерта, се виждат и няколко "гривни на приятелството", които тенисиста получи от свои фенове, които идваха за снимка. Цялото му семейство са големи почитатели на качествената музика, като след отказването му от професионалния тенис през 2022-ра, семейство Федерер посещават множество концерти на различни изпълнители, сред които са Андреа Бочели и британската група Coldplay.

Федерер, който участва в снимките на документалния филм за неговото оттегляне от голямата тенис сцена, сподели в интервю, че децата му са го помолили да пръсъстват на тазгодишното издание на Уимбълдън, след като миналата година не ги е взел със себе си. Неговата съпруга пък изгледа мегасблъсъка между сънародниците Яник Синер и Матео Беретини във втори кръг. Федерер заяви, ще се направи всичко по силите си да присъства на очертаващия се като последен в кариерата на неговия дългогодишен приятел и съперник на корта, сър Анди Мъри, мач на смесени двойки с младата надежда на британския тенис при дамите Ема Радукану, но британката се отказа в последния момент.

Припомняме ви, че Ига Швьонтек посети концерта на Суифт на митичния "Анфийлд", като дори получи писмо от своята любима изпълнителка, а Федерер съумя да се снима с нея, като въпросната снимка би могла да попадне на вниманието на Яник Синер и той евентуално да разбере коя е певицата, след като наскро стана ясно, че никога не я е чувал.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
По примера на Швьонтек: Федерер си тръгна от Уимбълдън и посети концерт на Тейлър Суифт в Цюрих Георги Димитров
Теми:  
atp | любопитно | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook