Спомен за цял живот: Джокович насърчи две деца да поиграят пред него

от в 14:00 на 20.01.2021
Диана Андреева

Преди началото на турнирите в Австралия, всички тенисисти преминават през двуседмична карантина. Част от тях имат право да тренират извън хотела си, докато други изобщо не могат да напускат стаята си.

Макар и за играчите този период да не е особено приятен, феновете могат да се въплозват от наличието на доста свободно време и да се опитат да видят на живо любимите си състезатели. Как? Крисчън Лиапас и Ейдриън Олдридж - две момчета, живеещи в Аделаида, успяха не само да зърнат световния номер едно Новак Джокович, но дори проведоха "тренировка" пред погледа му.

Вчера те решили да посетят района на хотела, в който е отседнал Ноле и за тяхна радост по това време сърбинът четял книга на своя балкон. Щом видял, че си носят ракети, Джокович ги насърчил да му покажат какво могат и с усмивка проследил цялото изпълнение. Видеото на Крисчън и Ейдриън обиколи цял свят, а момчетата дори имаха възможността да разкажат малко повече за изживяването си, описвайки го като "лудост". Цялата случка може да видите тук:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Спомен за цял живот: Джокович насърчи две деца да поиграят пред него Диана Андреева
Теми:  
Аделаида | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook