Физически проблеми на 3-ти пореден Шлем: Джокович преустанови тренировката си с Руне

от в 15:05 на 24.08.2024
Елеонора Александрова

Новак Джокович даде притеснителни знаци за здравословното си състояние преди началото на US Open. Вчера в 12:00 часа местно време, световният номер 2 трябваше да тренира с Холгер Руне, но олимпийският шампион е почувствал дискомфорт и изобщо не се е появил за втората част от планирата сесия с младия датчанин.

Първата половина на тренировката, провела се на един от външните кортове, е минала без проблеми, като дори според екипа на Руне, сърбинът е показал завидно високо ниво а игра в продължение на около час.

Впоследствие двамата е трябвало да се преместят на "Артър Аш Стейдиъм", но Джокович изобщо не се е появил, като 21-годишният тенисист е напуснал корта след продължително чакане на своя спаринг партньор. Интересното е, че хората от щаба на сърбина също са го чакали, но той ги е информирал, че е усетил физически дискомфорт в края на предходното занимание и няма намерение да продължава с тренировката, което е било голямо разочарование за феновете на централния корт.

Припомняме ви, че рекордьорът по "мейджър" титли имаше физически проблеми на последните две "мейджър" състезание, след като на Ролан Гарос получи и контузия на менискуса още, в резултат на което претърпя операция след това и игра с наколенка на Уимбълдън.

Източник: Go Tennis.Ru


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Физически проблеми на 3-ти пореден Шлем: Джокович преустанови тренировката си с Руне Елеонора Александрова
Теми:  
atp | новак джокович | новини | тренировка | холгер руне

Коментари





Следвайте ни в Facebook