Физически проблеми принудиха Андреев да се оттегли от турнира в Барселона

от в 18:22 на 05.10.2021
Диана Андреева

Адриан Андреев не опроверга големити очаквания към себе си на тазгодишния Sofia Open, а изглежда, че българинът далеч не се намира в оптимална форма в момента, тъй като бе принуден да се оттегли от своето участие на Чалънджър турнира в Барселона. Третата ракета на страната ни отстъпи на Александре Мюлер от Франция след малко под 90 минути игра - 6:4 4:1 и отказване.

Макар и в началните минути Андреев да показа постоянна игра, постепенно неговият противник започваше все по-често да затруднява българина и го поставяше в позицията на догонващ. Решаващо за първия сет бе подаването на Адриан в шестия гейм, когато той се пропука и така допусна пробив, коствал му впоследствие и частта.

Вторият сет започна уверено за Андреев. След почивката Ади изглеждаше сякаш е направил нужните изводи и е намерил правилния начин да противодейства на агресивния си опонент, но тогава младият ни състезател бе застигнат от физическо неразположение и бе принуден да се оттегли след като отстъпи четири последователни гейма. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Физически проблеми принудиха Андреев да се оттегли от турнира в Барселона Диана Андреева
Теми:  
адриан андреев | тенис турнир в барселона | чалънджър тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook