Фондацията на Ник Кирьос и нейната роля за него самия (видео)

от в 15:01 на 08.08.2019
В
Ник Кирьос разказа за инициативите, които прави с фондацията си в Австралия. Световният номер 27 разкри някои факти около себе си, създаването на проекта му и самите му цели:

,,Никога не съм говорил много за това какво всъщност прави организацията, но това е едно от нещата, които най-много ме мотивират в живота. Знаете, често се организира много играчи да посещават различни места, като болници и други подобни по време на тура. Спомням си един път, когато приех подобна инициатива в Марсилия, като след като посетих местна болница, усетих нещо подобно на тласък, който ме мотивира да направя моя собствена фондация. В крайна сметка исках да направя нещо като дом, място, в което децата могат да тренират спортове, да имат покрив, под който да живеят и да получат добро образование. Да имат хубаво детство, каквото имах и аз."

На сайта на самата фондация Ник признава, че главната мисия на проекта му е да изгради място, където децата да се чувстват сигурни и да бъдат сякаш част от семейство. Това била една от основните мисии на австралиеца извън корта, а той дори признава, че когато не е на терена, работи основно върху тази си идея.

Вижте повече за проекта на фондацията и нейните цели тук:

https://www.facebook.com/nkyrgios/videos/1755825837768974/

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Фондацията на Ник Кирьос и нейната роля за него самия (видео) В

Коментари





Следвайте ни в Facebook