Фонини надделя в италианския сблъсък; Фриц започна с победа

от в 15:35 на 28.05.2019
В
Фабио Фонини загуби сет, но все пак победи сънародника си Андреа Сепи. Поставеният надделя след 6:3 6:0 3:6 6:3 и за 2 часа и 21 минути затвори срещата.



Първите два сета преминаха под доминация на Фабио, а Сепи въпреки че показваше не лоша игра в първата част, един гейм с няколко неточности на Андреа му костваха откриващата част. През втората грешките на по задно класирания италианец зачестиха, поради станалата доста по-агресивна игра на Фонини.

Сета на нула обаче не повлия на Сепи и той вдигайки оборотите успя да поведе рано рано в третата част с 2:0, пласирайки сериозно количест во печеливши, а спечлвайки и дълго разиграване при дюс, впослдствие и затвърди брейка си. Играта доста се понакъса в следващите минути, а грешките летяха и от двете страни на корта, непрекъснато. По този начин Фабио успя да върне пробива си пасив, след като измъкна свой труден гейм за 4:2, но в 8-мия такъв след 4-тири печеливши на Андреа, Сепи отново проби, а този път това се оказа и фатално за изхода на сета



Двамата се движеха равностойно в четвъртия сет до 3:3, а това се държеше на достата грешки от ръкетата на Фабио. Поставеният обаче към края рязко успя да намали броя на неточностите, а по този начин и пробивайки за 5:3 и впоследствие и затвори срещата след 6:3

Тейлър Фриц бе повече от категоричен и отпускайки едва 6 гейма надделя над австралиеца Бърнард Томич за малко под 1 час и 30 минути. Триумфът на американеца дойде след 6:1 6:4 6:1.

Разликата в срещата дойде поради многото грешки, които австралиецът допусна, близо тройно над тези над съперника си, а Фтиц, движейки се доста убедително наиза и сериозно количество печеливши удари за да се класира за втория кръг на турнира.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Фонини надделя в италианския сблъсък; Фриц започна с победа В

Коментари





Следвайте ни в Facebook