Фонини за бащата на Циципас: В момента играем двама на един; Той просто не млъква

от в 10:54 на 13.10.2021
Калоян Соколов

Фабио Фонини за пореден път показа колко опасен съперник може да бъде и затрудни в максимална степен Стефанос Циципас, само че световният номер три намери сили да осъществи обрат и да се класира напред в Индиън Уелс. Италианецът обаче не остана никак доволен от поведението на бащата на опонента си, който е известен с постоянните си подсказвания по време на мачовете. Апостолос и този не път не изневери на стила си, говорейки на сина си почти през цялото време, а това накара бившият шампион в Монте Карло да избухне със следните думи по негов адрес:

"Той просто не млъква. Няма ли да му се направи забележка. Това, което се случва е напълно абсурдно и се чувствам сякаш играя сам срещу двама души" - завърши Фонини своята тирада.

Съдията не уважи претенциите на състезателя, защото според него Циципас-старши просто е окуражавал подопечния си и не е давал пряки указания към него. След края на срещата пък поставеният под номер две се опита да разясни ситуацията на съперника си, но италианецът не пожела да го слуша.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Фонини за бащата на Циципас: В момента играем двама на един; Той просто не млъква Калоян Соколов
Теми:  
atp | индиън уелс | любопитно | стефанос циципас | фабио фонини

Коментари





Следвайте ни в Facebook