Форхенд или бекхенд? Няма значение, защото Григор Димитров може всичко (видео)

от в 17:40 на 16.04.2022
Калоян Соколов

Григор Димитров за втори пореден ден се въвлече в изключително драматична битка и беше близо до това отново да спечели, след като неговият съперник е сервирал за победата, само че Алехандро Давидович Фокина съумя да се опази от грешката на Хуберт Хуркач и в крайна сметка доведе нещата до успешна за себе си развръзка. Определено можем да кажем, че двубоят не беше от най-качествените и видяхме сериозно количество грешки от двете страни на мрежата, но все пак първата ни ракета не пропусна да покаже своята магия още веднъж.

Българинът стартира третата част по невероятен начин и имаше отговор за всяко едно изпълнение на опонента си, който на два пъти просто трябваше да изгледа как бекхендът на Григор профучава покрай него, а въпросните минаващи удари донесоха ранен пробив преднина на нашия сънародник.

Впоследствие обаче 22-годишният играч навакса пасива си и скоро си осигури аванс от 4:2 гейма. Тогава дойде моментът хасковлията да покаже, че може да завършва топката също толкова добре и от другата страна, избухвайки с мощен форхенд по правата. Това обаче се оказаха единични "фойерверки" и успехът отиде в сметка на ибериеца, но нищо не ни пречи да им се насладим.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Форхенд или бекхенд? Няма значение, защото Григор Димитров може всичко (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | hot shot | алехандро давидович фокина | бгтенис | видео | григор димитров | монте карло

Коментари





Следвайте ни в Facebook