Форум: Подновяването на сезона е факт! Очакваме US Open

от в 12:12 на 28.08.2020
Димитър Беловски

Подновяването на тенис сезона най-накрая факт! В момента се провежда и първият турнир от ATP календара – Western & Southern Open, който по принцип се провежда в Синсинати, но тази година по изключение домакин на събитието е Ню Йорк, а причина за това е усложнената обстановка с COVID-19.

За съжаление, българската звезда в световния елит на тениса Григор Димитров не се представи толкова добре, колкото на мнозина от нас ни се искаше. Българинът записа една победа срещу Юго Умбер с 6:3, 6:4, но във втория кръг на турнира не успя да надделее над Мартон Фучович и загуби с 5:7, 6:4, 2:6.

Следващият турнир за българската ракета е US Open. А турнирът от Големия Шлем очакваме с нетърпение, тъй като освен Григор ще имаме удоволствието да гледаме и Цветана Пиронкова, която ще се завърне за първи път на корта като майка. Тя не е играла от 2017 година и това безсъмнено е голяма новина, тъй като преди отказването ѝ Пиронкова бе най-добрата българска тенисистка.

Първата ни ракета при дамите Виктория Томова също ще вземе участие в надпреварата. Очакваме с нетърпение участието ѝ, тъй като Томова ще дебютира в основната схема в Ню Йорк!

Българските представители вече научиха първите си опоненти:
Григор Димитров – Томи Пол
Цветана Пиронкова – Людмила Самсонова
Виктория Томова – Аманда Анисимова

Нека да се вълнуваме отново заедно и да проследим най-интересното! Коментирайте двубоите и всички тенис теми, които ви вълнуват в коментарите под статията.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

 

Оцени тази статия:
Форум: Подновяването на сезона е факт! Очакваме US Open Димитър Беловски
Теми:  
тенис бг

Коментари





Следвайте ни в Facebook