Форум: Първата седмица на Ролан Гарос

от в 10:25 на 28.09.2020
Валери Андреев

Ролан Гарос стартира вчера, а въпреки тежките условия и студа в Париж, то надпреварата започна по план, а  някои от най-интерсесните двубои от първи кръг вече се изиграха.

Всички очакваме с нетърпение да видим представянето на Григор Димитров във френската столица. Откритото първенство на Франция статистически се води най-слабият турнир от Големия шлем за първата ни ракета, който в кариерата си е достигал само до третия кръг на надпреварата на четири пъти, като досега не е съумявал да навлезе по-дълбоко в основната схемa. Тази година той стартира срещу Грегоар Барер, а първото сериозно предизвикателство за Димитров изглежда двубой срещу Денис Шаповалов в трети кръг. Българското участие на Ролан Гарос няма да се състои само от Григор, тъй като по подобие на тазгодишния US Open ще можем да очакваме женската надпревара с голям интерес заради участието на бившата ни първа ракета - Цветана Пиронкова. Тя стартира срещу Андреа Петкович, а при победа най-вероятно ще се изправи срещу Серина Уилямс.

Силно се надяваме надпреварата да е успешна за родните представители, а ние тенис феновете да споделим позитивни и запомнящи се моменти тук в дискусията ни, а както винаги добрият тон е препоръчителен и се надяваме всичко да върви безпроблемно, забавно и както винаги интензивно.


Ето как да гледаме тенис мачовете безплатно

Оцени тази статия:
Форум: Първата седмица на Ролан Гарос Валери Андреев
Теми:  
дискусия на живо

Коментари

Следвайте ни в Facebook