Франция срещна трудности, но все пак победи Япония; Аржентина мина през Чили

от в 19:38 на 19.11.2019
В


Франция срещна сериозни трудности, но все пак надделя над състава на Япония, от който липсва и най-голямата звезда - Кей Нишикори.



Жо-Вилфред Цонга започна отлично деня за петлите, благодарение на победата си над Ясутака Учияма (N°78 в света) с повече от категоричното 6:2 6:1 за 57 минути. Настроението обаче беше бързо помрачено за французите, защото Йошихито Нишиока показа страхотната си игра в зала за пореден път и след 7:5 6:2, той съумя да поднесе сериозна изненада, сюрпрезирайки първата ракета на съперниците си Гаел Монфис.



По този начин всичко щеше да бъде решено след мача на двойки, а в него драмата на фона на големия залог беше огромна. Независимо че на корта за петлите бяха Пиер-Юг Ербер и Никола Маю, а срещу тях доста по-неопитните Бен Маклахлан и Ясутака Учияма, напрежение не липсваше. Все пак в крайна сметка шампионите от ATP финалите победиха след 6:7(4) 6:4 7:5 и така пратиха държавата си на върха в своята група, но определено отборът на Франция не показва очакваното си ниво.



В други двубои от деня Аржентина дори не даде сет на Чили и след категоричното 3:0 в общия резултат успя са оглави група C. Диего Шварцман победи Кристиян Гарин с 6:2 6:2, а Гидо Пея успя да надиграе 6:4 6:3 Николас Хари. В каретата отново аржентинската двойка беше по-добрата и след 6:3 7:5 Максимо Гонзалес и  Леонардо Майер успяха да затворят срещата с Ханс Подлипник-Кастелия и Николас Хари.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Франция срещна трудности, но все пак победи Япония; Аржентина мина през Чили В

Коментари





Следвайте ни в Facebook