Френското министерство на спорта за критиките на Корне: Това е недопустимо

от в 18:22 на 10.04.2021
Калоян Соколов

Наскоро стана ясно, че Ролан Гарос ще бъде отложен с една седмица напред във времето, а множество тенисисти не одобриха това решение, което изобщо не е било съгласувано с тях и поставя пред сериозни трудности провеждането на сезона на трева.

Ализе Корне бе именно една от състезателките, които научиха новината от медийното пространство, а това се случи по време на нейно интервю, след като бе спечелила двубоя си от втория кръг на надпреварата в Чарлстън. Французойката разкритукува остро министерството на спорта, определяйки самата министърка като истинско бедствие и изрази мнение, че всичките решения взети от нея са ужасни, като последното такова е проява на чист егоизъм.

Отговорът на ведомството не закъсня, а той далеч не беше благосклонен към Ализе, тъй като в него се казва, че думите й показват пълно неразбиране на ситуацията и обстоятеслтвата са такива заради желанието на Френската тенис федерация. Съобщението освен това гласи, че министърката ще направи всичко възможно за провеждането на турнира на най-високо ниво и се разкрива, че е бил проведе разговор с Корне, в който тя е била уведомена за недопустимостта на направените от нея изявления.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Френското министерство на спорта за критиките на Корне: Това е недопустимо Калоян Соколов
Теми:  
wta | ализе корне | интервю | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook