Фриц сложи край на приказката на Кевин Кинг; Кецманович разгроми Юмбер

от в 05:52 на 26.07.2019
В
Тейлър Фриц демонстрира класата си, отстранявайки 405-тия в света свой сънародник - Кевин Кинг. Кинг отстрани нашия Григор Димитров в първия кръг на турнира в Атланта, но днес приказката му бе прекратена от по-младия американец, който спечели след крайното 6:2 6:3 за 70 минути игра.

Началото на двубоя бе равностойно, като двамата изиграха няколко продължителни гейма, преди Фриц да се откъсне с пробив преднина за 4:2. Това сломи Кинг, който след това предаде подаването си за втори пореден път, а с това - и първия сет.

Изображение

Серията на Тейлър от спечелени геймове се увеличи дори още повече, тъй като вторият поставен в Атланта набързо поведе с 3:0, печелейки седми пореден гейм. Все пак Кинг не бе казал последната си дума, като по-възрастният американец даде заявка за обрат, изравнявайки резултата във втората част. Оттогава до края на мача обаче Фриц бе безкомрпомисен, като 32-рия в света даде едва още две точки на своя опонент до завършека на двубоя.

На четвъртфинал Тейлър ще се изправи срещу Миомир Кецманович, който днес срази Уго Юмбер. надделявайки с 6:2 6:2.

Кецманович поведе с ранен пробив в първия сет, а след като сърбинът отрази точка за рибрейк при 3:2, той спечели още един гейм на ретур, за да може в крайна сметка категорично да постигне успех в откриващата част.

Във втората Миомир набързо се откъсна с аванс от четири гейма, като оттогава до края на срещата изненади на начален удар нямаше, което означаваше, че Кецманович записва убедителна победа над 46-тия в света.

https://twitter.com/BBTatlantaopen/status/1154584254329827328?s=20

В останалите мачове от днешния ден в Атланта и третият поставен Алекс де Минор се отчете с победа, отстранявайки Брадли Клан с 6:4 6:4, докато Бърнард Томич също записа успех в последователни сетове над Матю Ебдън с 6:4 7:6(3).


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Фриц сложи край на приказката на Кевин Кинг; Кецманович разгроми Юмбер В

Коментари





Следвайте ни в Facebook