Фриц за за дългото ръкостискане: Саша се оплака от щаба ми; не съм му пожелал приятен полет

от в 14:18 на 09.07.2024
Калоян Соколов

Тейлър Фриц разкри какво е съдържала необичайно дългата размяна на реплики при поздрава му на мрежата с Александър Зверев. Бившият шампион от Индиън Уелс осъществи обрат от 0:2 срещу световния номер 4, който в предходния си мач претърпя падане на корта и направи изказване, че срещу Фриц е играл на един крак. Все пак американецът този път се опита да не прави нещата твърде лични, както в предходния му двубой и се изказа дипломатично по темата, въпреки че определено имаше нюанси на нов зараждащ се конфликт.

"Очевидно Саша беше изнервен от това, че съм бил твърде бурно подкрепян от някои хора в щаба ми, чиито реакции са били прекалени, докато той е страдал от контузия. На мен срещата ми се стори напълно нормална. Видях го как започва да накуцва чак след пробива ми в петия сет. Не мога да кажа колко сериозна е контузията ми.

Той ми каза, че няма нищо против мен и всичко е наред между нас. Случилото се на мрежата не е голяма работа. Не съм му пожелавал приятен полет към вкъщи - пошегува се Фриц, който направи точно това с Артур Риндеркнеш, тъй като французинът направи неуважителни коментари спрямо световния номер 12, заявявайки как поне този път американецът няма "да "плаче толкова много заради френските фенове.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Фриц за за дългото ръкостискане: Саша се оплака от щаба ми; не съм му пожелал приятен полет Калоян Соколов
Теми:  
александър зверев | интервюта | любопитно | тейлър фриц | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook