Фриц: Не съм тренирал след финала на US Open; играя видеоигри по 12 часа на ден и ям боклуци

от в 19:21 на 21.09.2024
Елеонора Александрова

Тейлър Фриц разкри интересни подробности около начина си на живот след поражението си от Яник Синер на финала на US Оупън. Първата ракета на САЩ се е отдал на "нездравословни навици", за да преодолее негативните емоции от загубата от световния номер 1. Всичко това той сподели в подкаста "Nothing Major", където водещи са неговите бивши колеги и сънародници - Джон Иснър, Сам Куери, Джак Сок и Стийв Джонсън.

"Честно казано се чувствам по-зле, отколкото очаквах, след като съм се класирал за първия си финал от Шлема. През цялата надпревара не чувствах, че играя чак толкова добре. Например в предходните две години триумфирах на ATP 250 състезанието в Ийстбърн, което е далеч по-малко постижение, но усещах много по-добре ударите си.

Моят щаб дълго ме убеждаваше да изляза да празнувам с тях, като в крайна сметка го направих, но отвътре изобщо не го усещах и имаше разочарование от представянето ми във финала и това, че разочаровах толкова много хора.

Оттогава насам играя видеоигри по 12 часа на ден и ям боклуци. Знам, че това са ужасни навици, но имах нужда за малко да се откъсна от тениса.

Изобщо не съм тренирал оттогава насам. Ще стъпя за пръв път отново на корта за Laver Cup. Опитах се в един от дните да направя някакво кратко занимание, но в момента е толкова толкова горещо в Калифорния, същински ад е. Почти веднага усетих сериозен задух и мислех, че ще припадна, което ме накара да се прибера веднага. Не вярвам обаче това да ми окаже влияние. Цял живот играя тенис и 2 седмици почивка понякога са по-скоро необходимост, отколкото негатив" - разкрива световният номер 7.

Източник: First Sportz


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Фриц: Не съм тренирал след финала на US Open; играя видеоигри по 12 часа на ден и ям боклуци Елеонора Александрова
Теми:  
atp | интервюта | любопитно | тейлър фриц

Коментари





Следвайте ни в Facebook