Фриц откри кампанията си в Санкт Петербург с успех, Ивашка е първият съперник на Рубльов

от в 20:12 на 26.10.2021
Диана Андреева

Тейлър Фриц многократно сподели, че смята турнира в Индиън Уелс за началото на един успешен етап от своята кариера. Американецът показа повече от впечатляващо ниво и заслужено намери място в полуфиналната фаза на Мастърс надпреварата по-рано през този месец, а сега категорично затвърди мнението на анализаторите, извоювайки си впечатляваща победа над Емил Русуувуори на старта в Санкт Петербург. 

Успехът на сметката на Фриц дойде след един перфектно изигран мач. Подкрепян от феновете по трибуните, Фриц не допусна неговия противник нито за моменг да поеме инициативата в срещата и се поздрави с крайното 6:1 6:4 за малко над 60 минути игра. 

Фриц се поздрави с първа победа в руския град през днешния ден и с това намеми място в следващия етап от турнира. Тейлър си осигури сблъсък със своя сънародник Томи Пол, а междувременно ще вземе участие и в надпреварата при двойките, където ще си партнира именно с Пол. 

В друг мач от днешната програма Иля Ивашка не остави почти никакви шансове на Ласло Джере. В един двубой, лишен от интрига, Ивашка се поздрави с крайния успех след 6:3 6:2 и уверено потегли напред в турнира от сериите ATP 250. Следващото препятствие по пътя му е местният любимец и топ поставен Андрей Рубльов, с когото преди две години се срещнаха именно в Санкт Петербург, а тогава представителят на домакините се наложи в трисетова битка.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Фриц откри кампанията си в Санкт Петербург с успех, Ивашка е първият съперник на Рубльов Диана Андреева
Теми:  
андрей рубльов | емил руусувуори | Иля Ивашка | тейлър фриц | тенис турнир в санкт петербург

Коментари





Следвайте ни в Facebook