Фриц преди финала в ИУ: Надал е непобедим, но аз ще направя всичко по силите си

от в 12:21 на 20.03.2022
Диана Андреева

Рафаел Надал спечели битката на поколенията със своя сънародник Карлос Алкарас и намери място в заключителния етап на Мастърс турнира в Индиън Уелс. В своето пето участие във финалния мач на BNP Paribas Open тази вечер Матадора предстои да примери сили с представителя на домакините Тейлър Фриц, който сподели в интервю, че с нетърпение очаква началото на двубоя, макар да е почти сигурен в изхода му. Ето какво точно коментира американецът: 

"Предстои ми наистина сериозно изпитание. Надал притежава едно качество, което го прави почти непобедим - той никога не се отказва. Рафа успява да намери решение във всяка една ситуация и е винаги готов да повиши равнището си, с цел да постигне желания успех.

За Надал всяка една победа е от значение и не подценява противника си в нито една ситуация, ами показва най-добрия си тенис. Това прави задачата да му се противопоставиш почти невъзможна, но аз съм готов да покажа най-добрия си тенис и да се забавлявам, независимо от крайния резултат. " - завърши Фриц.

Източник: Go Tennis


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Фриц преди финала в ИУ: Надал е непобедим, но аз ще направя всичко по силите си Диана Андреева
Теми:  
индиън уелс | надал | рафаел надал | тейлър фриц | тенис интервю | тенис турнир в индиън уелс

Коментари





Следвайте ни в Facebook