Гаджето на Григор с престижна покана от Андреа Бочели

от в 20:27 на 07.04.2016
Теодор Кафеджиев

Певицата Никол Шерцингер се изправя пред ново предизвикателство. Приятелката на Григор Димитров получи официална покана от оперния титан Андреа Бочели за съвместна работа, пише "7 дни спорт".

Италианецът покани талантливата певица за участие в мюзикъла "Евита". Там Никол ще трябва да се справи с изпълнението на песента "Не плачи за мен, Аржентина!". Почитателите на италианския тенор и бившата вокалистка на "Пусикет Долс" ще могат да се насладят на спектакъла в Дъблин и Лондон в края на годината.

"Това е такава чест за мен. Да споделя сцената с г-н Бочели е най-близко до това да пея с ангел", споделя Никол. Докато красивата брюнетка се подготвя за новото предизвикателство, гаджето й Григор Димитров разкри страстта си към изкуството. Тенисистът посети изложба на абстрактни произведения в Лос Анджелис и призна, че от малък е фен на рисуването.

"Харесва ми да гледам цветовете и технологията на картините, разкрива Григор. - Трудно ми е да кажа, че имам любим стил. Разнообразието е огромно. Наслаждавам се на абстрактното изкуство, но най-важното за всяко нещо е то да има смисъл, какъвто виждам в картините тук."


Виж още:

Григор обичал да преоткрива различните форми на изкуство по света



Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Гаджето на Григор с престижна покана от Андреа Бочели Теодор Кафеджиев
Теми:  
андреа бочели | никол шерцингер

Коментари





Следвайте ни в Facebook