Гирон за присъствието на Агаси в щаба му: Убедих се, че той е само едно красиво лице

от в 09:23 на 20.07.2024
Калоян Соколов

Маркос Гирон може да разчита на много специална подкрепа в щаба си през тази седмица на ATP 250 надпреварата в Нюпорт. Американецът се радва на отличен тревен сезон, като проби обратно в топ 50 и заслужено се класира за 1/2-финалите на домашната си надпревара, надигравайки убедително квалификанта Алекс Болт с 6:4 6:1.

Изглежда сериозна роля за този подем на Гирон има легендарния Андре Агаси, който в момента се изявява като съветник на своя сънародник и е заедно с него на мястото, където се намира залата на славата в тениса, макар че самият играч не пропусна шеговито да обецени приноса на 8-кратния "мейджър" носител.

"Колкото повече време прекарвам с него, толкова повече се убеждавам, че той е просто едно красиво лице. Не, честно казано, този човек е нереален. Той е най-добрият човек, когото съм срещал. Знанията му са невероятни и е изключително специално да бъде тук с мен. Той беше мой идол в детсвото и най-хубавото е, че Андре е още по-готин на живо, отколкото съм си представял" - завърши Гирон в далеч по-сериозен тон.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Гирон за присъствието на Агаси в щаба му: Убедих се, че той е само едно красиво лице Калоян Соколов
Теми:  
андре агаси | интервюта | любопитно | маркос гирон | нюпорт

Коментари





Следвайте ни в Facebook