Гледайте на живо: Андреев и Топалова дебютират на United Cup срещу Циципас и Сакари

от в 07:20 на 30.12.2022
Мартин Петков

Новият тенис сезон вече започна, след като през вчерашния ден началото му бе дадено с чисто новата надпревара United Cup, в чието дебютно издание България попадна сред 18-те отбора участници. Жребият за турнира изпрати родината ни в група "А" на състезанието, където още попаднаха селекциите на Беглия и Гърция, срещу вторите от които открихме участието си на своеобразното минисветовно първенство по тенис.

За съжаление на всички ни, през вчерашния ден Изабелла Шиникова и Григор Димитров инкасираха трисетови поражения от представителите на елините, като впоследствие по-рано днес в откриващия програмата мач Виктория Томова загуби от световната номер 6 Мария Сакари в битката на първите ракети при дамите, с което крайният изход на балканското дерби беше предрешен. Въпреки това, преди броени минути Димитър Кузманов в на практика протоколен двубой не остави никакви шансове на гръцката втора ракета Михаил Перволаракис, с което донесе историческа първа българска победа на United Cup и направи облика на резултата по-почетен, намаляйки изоставането ни до 1:3.

В последна пета среща от сблъсъка между България и Гърция на корта за мача на смесени двойки предстои да видим родните ни трети ракети Адриан Андреев и Гергана Топалова, които ще обединят сили помежду си за първи път, докато от другата страна на мрежата ще бъдат водачите на гръцкия състав - Стефанос Циципас и Мария Сакари. Двубоят при каретата се явява първи такъв за страната ни от 2012 година насам, когато Гришо и Цветана Пиронкова участваха съвместно на Hopman Cup, и несъмнено обещава поредната порция незабравими емоции с представителния ни тим в Пърт, като ако имате желание да го наблюдавате на живо, то можете да го направите на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Андреев и Топалова дебютират на United Cup срещу Циципас и Сакари Мартин Петков
Теми:  
united cup | адриан андреев | гергана топалова | гледайте на живо | мария сакари | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook