Гледайте на живо: Джокович излиза срещу Рууд в битка за историята на Ролан Гарос

от в 16:07 на 11.06.2023
Мартин Петков

Всеки момент ще бъде даден стартът на финала на тазгодишния Ролан Гарос, в който един срещу друг ще се изправят Новак Джокович и Каспър Рууд. Двамата се намират в напълно различен етап в своите кариери и докато норвежецът ще опита от третия опит да завоюва дебютния си "мейджър" трофей, то Ноле се намира на само три сета разстояние от това да пренапише историята на тениса, като завоюва 23-тата си титла от Големия шлем, с което да стане едноличен лидер в най-важната статистическа класация.

В историята на тяхното съперничество откриваме четири досегашни срещи, две от които на клей, като неизменно с победата се е поздравявал сърбинът, при това без да е загубил дори сет към момента от днешния си съперник. Пътят към финала в Париж далеч не се оказа безобиден за всекиго от тях, като световният номер 4 затвори устите на критиците си, класирайки се за втора поредна година за мача за отличието на Откритото първенство на Франция, докато 22-кратният шампион от Шлема, имащ два трофея във френската столица, на полуфиналите сломи считания си за най-голям противник в турнира Карлос Алкарас.

Битката за титлата на Ролан Гарос несъмнено обещава да ни поднесе желаното от всички ни шоу в мач от подобен характер и макар бившият номер едно, който при успех ще поднови статута си на първа ракета на планетата, да е сериозно фаворизиран, то възпитаникът на "Академия Надал" е сред изваяните клей специалисти и никога не е за отписване, независимо от това кой стои срещу него. Сблъсъкът пък сам по себе си ще закрие тазгодишното издание на надпреварата и се очаква да стартира всеки момент, като ако искате да наблюдавате на живо финалната схватка в Париж между Джокович и Рууд, която може да ни направи свидетели на исторически за спорта момент, то можете да го сторите на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Джокович излиза срещу Рууд в битка за историята на Ролан Гарос Мартин Петков
Теми:  
atp | гледайте на живо | каспър рууд | новак джокович | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook