Гледайте на живо: Григор Димитров излиза да довърши започнатото срещу Тиафо на Уимбълдън

от в 15:24 на 09.07.2023
Мартин Петков

В хода на вчерашния ден беше поставено началото на двубоя между Григор Димитров и световния номер 10 Франсис Тиафо от третия кръг на Уимбълдън, като представянето от страна на най-добрия ни тенисист бе на чудовищно високо ниво. Първата ни ракета имаше абсолютното превъзходство на корта във всеки един аспект спрямо шампиона от Щутгарт, като страхотният начален удар и завидната стабилност при разиграванията бяха сред основополагащите фактори за силната игра на българина, който се нуждаеше от едва 63 минути, за да вземе аванс в резултата от 2:0 сета.

Впоследствие с настъпването на третата част американецът видимо стабилизира своя сервис, ала това далеч не предизвика спад в равнището на Гришо, който изцяло бе устремен над това час по-скоро да се поздрави с крайния успех, явяващ се негов първи над представител на топ 10 в турнирите от Големия шлем през настоящия сезон, но единствено природните условия спряха бившия номер три по пътя към целта му. В четвъртия гейм на сета, когато Димитров подаваше при резултат 1:2, то той поведе с 30:0 и тогава дъждът над All England Club се завърна, като преустанови играта и предвид късния час, то организаторите взеха решението да отложат доиграването на сблъсъка за днешния неделен ден.

Самият двубой пък намери място в дневната сесия от мачове на "свещената трева", като бе поставен втори в програмата отново на корт №2, което означава, че бившият полуфиналист в надпреварата и "Големия Фо" предстои да излязат на корта всеки момент. Вие пък не трябва да забравяте, че подобно на вчера, ако искате да наблюдавате на живо доиграването на сблъсъка от третия кръг на Уимбълдън между Григор Димитров и Франсис Тиафо, то можете да го направите на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров излиза да довърши започнатото срещу Тиафо на Уимбълдън Мартин Петков
Теми:  
бгтенис | гледайте на живо | григор | григор димитров | димитров | уимбълдън | франсис тиафо

Коментари





Следвайте ни в Facebook