Гледайте на живо: Григор Димитров излиза срещу 1/4-финалист от АО в Монте Карло!

от в 12:00 на 11.04.2023
Мартин Петков

Григор Димитров през вчерашния ден излезе за първия си мач на клей за сезона, който беше част от надпреварата на двойки на Мастърса в Монте Карло, където българинът обедини сили с Хуберт Хуркач. Най-добрият ни тенисист и поляка изиграха приличен за стандартите си двубой, ала допуснаха поражение в решителен тайбрек от братя Циципас, но въпреки това генералната репетиция за бившия номер три на кортовете в Монако, където живее, навярно е имала положително значение за играта му върху землената настилка.

Днес пък настава време първата ни ракета да постави начало на участието си на сингъл в Княжеството, където през миналия сезон достигна полуфиналната фаза на надпреварата, в която отстъпи на бъдещия подгласник Алехандро Давидович Фокина. Жребият пък отреди на Гришо в откриващия си мач да се изправи срещу една от големите надежди на американския тенис в лицето на 20-годишния Бен Шелтън, който непрестанно прогресира в развитието си и дори намери място в четвъртфиналите на Аустрелиън Оупън.

Младежът, ранкиран под номер 39 в класацията на АТР, в хода на миналата седмица взе участие на турнира в Ещорил, където изигра дебютния си сблъсък на клей в своята все още млада кариера, като дори успя да запише една победа. Предишни съревнования между Григор и 193-сантиметровия левичар липсват, като двамата предстои да излязат за първи път на корта един срещу друг в откриващия сблъсък за деня на "Корта на принцовете", чието начало ще бъде дадено всеки момент. Вие пък в случай че искате да наблюдавате на живо двубоя на най-добрия ни тенисист от първия кръг на Мастърса в Монте Карло, то ще можете да го направите на някой от следните линкове:

Линк 1  (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров излиза срещу 1/4-финалист от АО в Монте Карло! Мартин Петков
Теми:  
бен шелтън | гледайте на живо | григор димитров | монте карло

Коментари





Следвайте ни в Facebook