Гледайте на живо: Григор Димитров излиза срещу Николас Джари в спор за трофея в Женева

от в 14:13 на 27.05.2023
Мирела Николова

Григор Димитров нямаше късмет с жребиите по време на клей сезона и записа серия от ранни поражения, а желанието му да натрупа допълнително игрово време на корта го подтикна да приеме "уайлдкард" за АТР 250 надпреварата в Женева. Този турнир обаче всъщност се превърна в един от най-успешните за родния ни представител през последните няколко години и той достигна до своя първи финал от 2018-а насам.

Днес нашето момче ще излезе в битка за трофея срещу световния №54 Николас Джари, който надделя над двама бивши шампиони в турнира Каспър Рууд и Александър Зверев по пътя към финалния двубой. Предстоящият сблъсък между двамата ще бъде втори в историята на тяхното съперничество, като в предходната им среща победата бе за чилийския представител. Въпросният мач датира от надпреварата в Барселона преди 4 години, когато по-нискоранкираният състезател постигна крайния успех след тайбрек в третата част.

Финалният двубой, в който Григор ще търси първа титла от 5 години насам, предстои да стартира не преди 16:00 часа българско време, а вие отново ще имате възможност да наблюдавате изявите му на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров излиза срещу Николас Джари в спор за трофея в Женева Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook