Гледайте на живо: Григор Димитров излиза за първия си мач на Мастърса в Мадрид

от в 13:34 на 27.04.2023
Мирела Николова

Григор Димитров ще вземе участие както в надпреварата на сингъл, така и в турнира по двойки в Мадрид, като негов партньор ще бъде световният №19 Алекс де Минор. Двамата за първи път ще обединят сили, като за австралиеца това дори ще бъде първа поява в надпревара при тандемите за годината, докато родният ни представител вече на три пъти през 2023-та реши да се състезава при каретата, като има постигнати две победи и също толкова загуби.

Жребият в испанската столица отреди на българо-австралийското дуо да открие с двубой срещу американците Натаниел Ламънс и Джаксън Уитроу, които се изявяват единствено на двойки и се намират съответно под №32 и №35 в ранглистата. 
Откриващият сблъсък на Димитров и Де Минор е втори поставен в програмата за четвъртък на корт №6 и ще стартира веднага след края на срещата между Роман Сафиулин и Николас Джари, което означава, че първата ни ракета ще излезе на корта не преди 13:30 часа българско време, а вие ще имате възможност да го наблюдавате на някой от следните линкове:

Линк 1  (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров излиза за първия си мач на Мастърса в Мадрид Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook