Гледайте на живо: Григор Димитров открива кампанията си в Маями срещу квалификант

от в 22:34 на 24.03.2023
Мартин Петков

Григор Димитров имаше изключително позитивен старт на новия сезон, като записа редица обещаващи резултати, включително полуфинал на силния АТР 500 турнир в Ротердам, преди да се отправи към Инидън Уелс за дебютната Мастърс 1000 надпревара за годината. Участието на най-добрия ни тенисист в Калифорния обаче далеч не протече по желания от всички ни начин, след като българинът спечели първия сет на двубоя си срещу Джейсън Кублер, но впоследствие контузия в коляното го лиши от възможността да бъде конкурентноспособен на съперника си и той взе решението да се откаже в третата част, предпазвайки се от влошаване на състоянието си.

Към момента на пръв поглед изглежда, че травмата е отминала, след като в серия от видеа от тренировките на Гришо преди старта на състезанието от същата категория в Маями се забелязваше подобреното му придвижване по корта. С това настава време и за откриващия сблъсък на първата ни ракета във Флорида, където жребият му отреди да се изправи срещу квалификанта Ян-Ленард Щруф, с когото родният ни представител има цели пет досегашни мача в миналото.

Превесът в тях, макар и минимален, е в полза на Димитров, който води с 3:2 в баланса на победите в съперничеството си с германеца. Щруф към момента се намира на незавидната за себе си позиция на номер 103, но в последно време напомня за дните, когато беше сред първите 30 на планетата. Въпреки това, погледнем ли моментната спортна форма на двамата през 2023-та, то Григор изглежда като изявен фаворит да се поздрави с победата през днешния ден в двубоя им, който е четвърти в програмата на Court 1 и ще започне всеки момент, а ако вие искате да наблюдавате на живо откриващия сблъсък на първата ни ракета на Мастърса в Маями, то можете да го направите на някой от следните линкове:

Линк 1  (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров открива кампанията си в Маями срещу квалификант Мартин Петков
Теми:  
atp | бгтенис | гледайте на живо | григор | григор димитров | димитров | маями | ян-ленард щруф

Коментари





Следвайте ни в Facebook