Гледайте на живо: Григор Димитров открива участието си на Ролан Гарос

от в 17:11 на 30.05.2023
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров достигна до финалната битка на турнира в Женева през миналата седмица, а сега всички се надяваме да пренесе отличните си изяви и на Откритото първенство на Франция. През днешния ден родният ни представител ще изиграе първия си двубой в тазгодишната надпревара, като негов съперник ще бъде световният №175 Тимофей Скатов.

Червената настилка е любимата на все още неопитния казахстански тенисист, който е спечелил всички свои трофеи именно на землено покритие - 4 на надпревари от сериите Чаланджър и 1 на ниво Фючърс. Той обаче няма почти никакъв опит в АТР Тура, тъй като има едва три спечелени мача в турнири на най-високо ниво и предстоящият сблъсък се явява дебют за него в основната схема на Ролан Гарос. 

Днешният двубой ще бъде първи в историята на съперничеството между Димитров и Скатов, като срещата им е поставена последна в програмата на корт №13 и се очаква да стартира не преди 18:00 часа българско време. Вие пък ще имате възможност да наблюдавате на живо мача на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров открива участието си на Ролан Гарос Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook