Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Александър Шевченко в 1/4-финалите в Ротердам!

от в 13:50 на 16.02.2024
Мартин Петков

Григор Димитров продължава страхотното си представяне през настоящия сезон, като вчера записва своята 12-а победа от началото на 2024-та и вече е лидер по този показател в ATP Тура. Българинът продължава да е без загубен сет на надпреварата в Ротердам, като надви Лоренцо Сонего и Мартон Фучович без особени затруднения, а днес за пръв път ще премери сили с Александър Шевченко, който изненадващо отстрани третия поставен Холгер Руне.

Представителят на Казахстан се намира под номер 57 в световната ранглиста и направи големия си пробив в тениса през миналия сезон, когато влезе за пръв път в топ 100, спечели три Чаланджър титли и достигна до финала на ATP 250 състезанието в Мец. Именно закритите твърди кортове са любимата настилка на Шевченко, който е постигнал двете си топ 10 победи на точно такова покритие, надигравайки и Тейлър Фриц в последното издание на турнира в Базел.

Сблъсъкът между Димитров и Шевченко е поставен под номер едно в програмата на централния корт в Ротердам и ще започне всеки момент, а вие отново бихте могли да го проследите в реално време, ако се обърнете към някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Александър Шевченко в 1/4-финалите в Ротердам! Мартин Петков
Теми:  
atp | александър шевченко | бгтенис | гледайте на живо | григор димитров | ротердам

Коментари





Следвайте ни в Facebook