Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Александър Зверев в битка на US Open

от в 01:42 на 03.09.2023
Мирела Николова

След като във втория кръг на US Open Григор Димитров изцяло надигра бившия №1 Анди Мъри и триумфира в последователни сетове, то днес за българина предстои не по-лесно препятствие, тъй като ще се изправи срещу световния №12 и бивш финалист в турнира Александър Зверев.

До този момент двамата са се изправяли един срещу друг общо шест пъти, но само веднъж родният ни представител е успявал да излезе като краен победител, като това се случва още в първия им двубой, датиращ от турнира в Базел през 2014-а. Днешният двубой ще бъде и шанс за най-добрия ни тенисист да постигне реванш за двете загуби, които му нанесе германецът по-рано през този сезон на Ролан Гарос и на Мастърса в Синсинати, при всяка от които дори не му отпусна сет. 

Димитров и Зверев ще излязат на корт "Луис Армстронг" в първия сблъсък от вечерната сесия, което означава, че началото на срещата се очаква да бъде не преди 02:00 часа българско време. Вие пък отново ще имате възможност да проследите на живо изявите на хасковлията на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Александър Зверев в битка на US Open Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook