Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Андрей Рубльов в 1/2-финалите на Мастърса в Шанхай!

от в 14:50 на 14.10.2023
Мартин Петков

Григор Димитров несъмнено се наслаждава на най-добрия си тенис при тазгодишното си участие на Мастърс 1000 турнира в Шанхай, където постигна серия от впечатляващи победи, включително и такава над топ поставения Карлос Алкарас, за да намери място на дебютния си полуфинал в надпреварата. Първата ни ракета демонстрира нагледно страхотната си спортна форма и в мача срещу Николас Джари, като не посрещна дори брейкбол в хода на съревнованието и се поздрави с убедителен двусетов триумф, извел го именно до финалната четворка в китайския град, където схемата изправя на пътя му последния останал представител на топ 15 в състезанието - Андрей Рубльов.

Руснакът, който по-рано през годината вдигна дебютната си Мастърс 1000 титла на турнира в Монте Карло, също може да се похвали с повече от силна кампания в Шанхай, предвид факта че все още не е загубил дори сет и във вчерашния ден взе реванша си от Уго Юмбер. Съперничеството между Димитров и световния номер 7 пък ни разкрива шест досегашни срещи, в които балансът по отношение на победите е на почит и на сметката на всекиго от двамата състезатели откриваме по три успеха, като в полза на най-добрия ни тенисист е това, че именно той триумфира при последния им двубой, датиращ отпреди година на надпреварата във Виена.

Днешната полуфинална битка на Мастърса в Шанхай също така напълно закономерно беше определена като по-интригуващият сблъсък, целящ да определи единия финалист в състезанието, и мачът бе поставен във вечерната сесия, което означава, че ще стартира в 15:00 часа българско време. Вие пък не трябва да забравяте, че ако искате да наблюдавате на живо двубоя между Григор Димитров и Андрей Рубльов в спор за място в мача за трофея, ще можете да го направите на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Андрей Рубльов в 1/2-финалите на Мастърса в Шанхай! Мартин Петков
Теми:  
atp | андрей рубльов | гледайте на живо | григор димитров | шанхай

Коментари





Следвайте ни в Facebook