Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Бублик за място на полуфиналите в Марсилия

от в 18:30 на 24.02.2023
Мартин Петков

Григор Димитров през вчерашния ден даде победоносен старт на участието си на АТР 250 надпреварата в Марсилия, след като нямаше никакви затруднения да се справи със съпротивата на квалификанта Хийс Броуер. С този си успех най-добрият ни тенисист си осигури място във фазата на топ 8 в състезанието, като в опит да се класира на втори пореден полуфинал българинът предстои да се изправи срещу винаги непредсказуемия Александър Бублик.

Казахстанецът, който неведнъж в миналото е засвидетелствал класата си именно при игра в зала, на каквито условия идва и единствената му АТР титла в кариерата досега, завоювана в Монпелие преди година, се намираше в ужасяваща серия от десет поредни загуби, която обаче спря през тази седмица, след като световният номер 50 се завърна на победния път, надигравайки Филип Крайнович и Грегоар Барер. В съперничеството между Димитров и Бублик откриваме четири предишни съревнования, като всеки от двамата четвъртфиналисти в Марсилия може да се похвали с по два успеха на сметката си, но именно Григор е човекът, който триумфира при последните им два сблъсъка. 

Това несъмнено носи по-голямо самочувствие на първата ни ракета за предстоящия двубой, който ще стартира след броени минути, а ако вие искате да проследите на живо битката на Гришо за място на полуфиналите в Марсилия, то можете да го направите на някой от следните линкове:

Линк 1  (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Бублик за място на полуфиналите в Марсилия Мартин Петков
Теми:  
atp | александър бублик | бгтенис | гледайте на живо | григор димитров | марсилия

Коментари





Следвайте ни в Facebook