Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Емил Руусувори във втория кръг на Ролан Гарос

от в 14:54 на 01.06.2023
Мартин Петков

Григор Димитров откри по желания от всички ни начин тазгодишното си участие на Ролан Гарос, след като затвърди силната си форма и потегли с разгромна победа над квалификанта Тимофей Скатов, губейки едва пет гейма. Следващото изпитание на пътя на най-добрия ни тенисист обаче се оказва далеч по-реномиран тенисист в лицето на световния номер 46 Емил Руусувори, който за втора поредна година преодолява откриващия кръг в Париж, както и може да се похвали с четвъртфинал на Мастърса в Маями по-рано в хода на сезона.

Финландецът определено не е сред най-изявените играчи на червени кортове в АТР Тура, като и балансът на победите му доказва това, имайки едва 14 успеха в 33 мача на клей в надпреварите от най-висок клас, но това далеч не означава, че трябва да бъде подценяван. Именно Руусувори бе тенисистът, който беше най-близо до това да надвие Карлос Алкарас на Мастърса в Мадрид, когато го поведе със сет аванс и остана на само три гейма разстояние от крайния успех, което само по себе си ни подсказва, че скандинавецът е сред подводните камъни при непоставените тенисисти на Откритото първенство на Франция.

В историята на съперничеството между българина и световния номер 46 пък липсват досегашни срещи, което прави предстоящия двубой още по-непредвидим, като дебютният сблъсък помежду им е насрочен втори в програмата на Court 7 и ще стартира всеки момент. Вие пък ще имате възможността да наблюдавате на живо двубоя на Григор Димитров срещу Емил Руусувори от втория кръг на Ролан Гарос на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Емил Руусувори във втория кръг на Ролан Гарос Мартин Петков
Теми:  
бгтенис | гледайте на живо | григор димитров | емил руусувуори | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook