Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Емил Руусувуори на старта в Куинс

от в 17:41 на 20.06.2023
Мирела Николова

Григор Димитров постигна две категорични победи в квалификациите на АТР 500 надпреварата в Куинс и през днешния ден ще стартира участието си в основната схема, като ще опита да удължи победната си серия. В първия етап негов съперник ще бъде световният №42 Емил Руусувуори, който през миналата седмица достигна до полуфиналната фаза на турнира в Хертогенбош, побеждавайки по пътя си световния №9 Яник Синер.

До този момент Димитров и финландецът са се изправяли само веднъж един срещу друг, като се случи по-рано този месец в среща от втория кръг на Откритото първенство на Франция. Тогава родният ни представител не срещна почти никакви затруднения със скандинавеца и сломи съпротивата му в последователни сетове.

Предстоящият сблъсък между двамата е трети в програмата на корт №1 в Куинс и ще започне след края на срещата между Франсис Тиафо и Ботик ван де Зандсхулп, което означава, че началото му ще бъде поставено не преди 18:00 часа българско време. Вие пък отново ще имате възможност да проследите изявите на нашето момче пряко на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Емил Руусувуори на старта в Куинс Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook