Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Кристофър О'Конъл

от в 15:09 на 25.05.2023
Мирела Николова

Григор Димитров получи "уайлд кард" за АТР 250 надпреварата в Женева, провеждаща се непосредствено преди Откритото първенство на Франция. През вчерашния ден най-добрият ни тенисист откри кампанията си с убедителен успех над световния №58 Роберто Карбайес Баена, като по този начин си гарантира място в четвъртфиналната фаза на турнира в швейцарския град.

В битка за класиране сред най-добрите четири в състезанието първата ни ракета ще се изправи срещу 85-ия в света Кристофър О'Конъл, който в хода на настоящия клей сезон може да се похвали с участие на цели 3 АТР 1/4-финала. До този момент австралиецът и нашето момче имат само един изигран официален двубой, датиращ от Аустрелиън Оупън 2017, когато родният ни представител не отпусна нито сет на днешния си опонент.

Предстоящият сблъсък помежду им е трети в програмата на централния корт в Женева, което означава, че очакваното му начало е не преди 15:30 часа българско време. Вие пък отново ще имате възможност да наблюдавате изявите на нашия сънародник на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Кристофър О'Конъл Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook