Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Николас Джари в 1/4-финалите на Мастърса в Шанхай!

от в 11:14 на 13.10.2023
Мартин Петков

Григор Димитров в последните седмици демонстрира, че отново се намира в оптималната си спортна форма и след серия от силни резултати, то в хода на настоящата седмица дойде "черешката на тортата" за първата ни ракета, след като той повали топ поставения и световен номер две Карлос Алкарас на Мастърса в Шанхай. По този начин българинът заслужи мястото си в четвъртфиналната фаза на надпреварата в китайския град, изравнявайки най-доброто си постижение в състезанието, като в опит да се класира за финалната четворка в турнира, му предстои да се изправи срещу двуметровия гигант Николас Джари.

Чилиецът, ранкиран под номер 22 в световната ранглиста към момента, се наслаждава на безспорно най-силния си сезон към момента, след като завоюва трофеите на ниво АТР в родния си Сантяго и в Женева, именно където на финала пречупи съпротивата на Гришо в последователни сетове. Предимството от 2:0 успеха в полза на Джари в съперничеството му с най-добрия ни тенисист пък далеч не трябва да се взима под чак такова внимание, предвид факта че за разлика от предишните им две съревнования, провели се на клей, то днешният им двубой ще бъде на твърда настилка.

Самата четвъртфинална битка на Мастърса в Шанхай пък бе отредено да попадне сред срещите от дневната сесия на централния корт през днешния ден, като това означава, че очакванията са сблъсъкът да стартира в 11:30 часа българско време, а вие не трябва да забравяте, че ако искате да наблюдавате на живо дуела между Григор Димитров и Николас Джари, то можете да го сторите на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Николас Джари в 1/4-финалите на Мастърса в Шанхай! Мартин Петков
Теми:  
бгтенис | гледайте на живо | григор димитров | Николас Джари | шанхай

Коментари





Следвайте ни в Facebook