Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Новак Джокович

от в 15:51 на 14.05.2023
Мирела Николова

През днешния ден ни предстои да станем свидетели на поредния суперсблъсък между най-добрия ни тенисист Григор Димитров и световния №1 Новак Джокович. Те се изправиха един срещу друг на Аустрелиън Оупън през януари, когато водачът в световната ранглиста надделя в последователни сетове, а днес ще излязат на корта в Рим в битка за място на осминафиналите. 

До момента двамата имат общо 11 изиграни срещи помежду си, като сръбският тенисист има предимство от 10 победи срещу само една за сънародника ни. Любопитно е, че само 2 от тези двубои са се състояли на червена настилка, като единственият успех на родния ни представител идва именно на клей в Мадрид през 2013 година. 

Предстоящият мач между Димитров и Джокович е поставен под номер три в програмата на Централния корт във Foro Italico и ще стартира непосредствено след края на двубоя между Ига Швьонтек и Леся Цуренко, което означава, че началото му предстои да бъде поставено всеки момент, в случай че графикът не бъде нарушен от дъждовното време в италианската столица през последните дни.

Вие пък отново ще имате възможност да наблюдавате пряко дългоочакваната среща между двамата на някой от следните линкове:

Линк 1  (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Новак Джокович Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | григор димитров | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook