Гледайте на живо: Новак Джокович срещу Бен Шелтън в 1/2-финален дуел на US Open!

от в 22:01 на 08.09.2023
Мартин Петков

Тазгодишното издание на Откритото първенство на САЩ върви към своя край и след близо две седмици от началото на турнира, то е време да научим името на първия финалист в Ню Йорк. В сблъсък помежду си от полуфиналната фаза на US Open ще се изправят голямата надежда на домакините Бен Шелтън и вездесъщия Новак Джокович, устремил се към рекордна 24-та титла от Големия шлем, като още по-впечатляващото в случая е, че помежду им откриваме цели 16 години разлика във възрастта.

Младият американец изживява своята своеобразна приказка на кортовете във Flushing Meadows и макар допреди 14 месеца да се състезаваше на колежанско ниво, то той съумя да вземе скалпа на играчи от ранга на сънародника си Франсис Тиафо, за да подпечата дебюта си в световния топ 20 с достигане до финалната четворка на "мейджър" надпревара. Същевременно за Ноле предстои след края на турнира, независимо какво стане оттук нататък, да се завърне на върха в класацията на АТР, но безспорно това далеч не е най-голямата мотивация за сърбина, който се намира на две крачки разстояние от четвъртата си титла в Ню Йорк.

Първият полуфинален дуел на Откритото първенство на САЩ пък по традиция намира място в дневната сесия на днешния състезателен ден и ще стартира в 22:00 часа българско време, като това е първа среща в съперничеството между 193-сантиметровия левичар и Джокера, което единствено би могло да бъде в полза на младежа. Вие пък не трябва да забравяте, че ако искате да наблюдавате на живо двубоя между Бен Шелтън и Новак Джокович, ще можете да го направите на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Новак Джокович срещу Бен Шелтън в 1/2-финален дуел на US Open! Мартин Петков
Теми:  
us open | бен шелтън | гледайте на живо | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook