Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Себастиан Корда на 1/8-финалите в Куинс

от в 15:47 на 19.06.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров ще излезе този следобед в опит да се класира за своя пети 1/4-финал на ATP 500 надпреварата в Куинс през своята кариера. Задачата пред българина обаче няма да бъде никак лесна, защото му предстои да премери сили с финалиста от турнира през миналата седмица в Хертогенбош - Себастиан Корда. Американецът винаги е бил сред най-талантливите млади играчи в световния тенис, но през миналата година отсъстваше за 4 месеца от кортовете и това се отрази сериозно на неговата форма и класиране в световната ранглиста.

Сега обаче Корда е отново в топ форма, като заема своята рекордна 23-та позиция в ранглистата на ATP, а тревната настилка е неговата най-любима, тъй като пасва перфектно на неговите плоски удари и мощен сервис.

Григор обаче все пак е бивш шампион в турнира и има нужния арсенал, за да укроти силовия тенис на своя съперник. Българинът даде много силна заявка на стара, отпускайки само 3 гейма на Адриан Манарино и се надяваме днес да бъде също толкова убедителен в представянето си.

Двубоят между Димитров и Корда е поставен под номер две в програмата на централния корт и ще стартира след 15:00 часа българско време, а вие бихте могли да го наблюдавате на следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Себастиан Корда на 1/8-финалите в Куинс Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | гледайте на живо | григор димитров | куинс

Коментари





Следвайте ни в Facebook